Traconin lippukaupan käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat Tracon ry:n verkkokauppaa. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme ole arvonlisäverovelvollisia. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Maksamalla tilauksen hyväksyt tilaushetkellä voimassa olevat käyttöehdot. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä PayTrail-palvelun kautta. Maksamiseen tarvitaan suomalaiset verkkopankkitunnukset. 

Luottokortilla maksaminen on mahdollista lippukaupassa. Lippukaupassa käyvät Visa, Visa Electron ja Master Card.

Tracon ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa maksamattomat tilaukset ennen tapahtuman alkua. Tämä koskee paitsi tapahtuman pääsy- ja iltabilelippuja, myös majoituspaikkoja.

Toimitus

Nettikauppamme kautta myytävät liput toimitetaan sähköisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin PDF-liitteenä. Lattiamajoituspaikkaa ostaessa ei tule erillistä PDF-lippua, vaan ostotapahtuman yhteydessä ilmoitetut majoittujien nimet lisätään majoittujien listalle. Majoituspaikan lunastamiseksi majoittujan nimen on hänen majoituspaikkaan saapuessaan löydyttävä näistä listoista, tai hänen on osattava ilmoittaa varauksen tehneen henkilön nimi sekä tarvittaessa tämän yhteystiedot (sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron).

Pelkkä lipun lisääminen ostoskoriin ei automaattisesti takaa sinulle lippua. Lippu katsotaan myydyksi lopullisesti vasta maksun saavuttua.

Palautukset ja peruutukset

Kokonaisen tilauksen peruuttaminen on mahdollista ennen tapahtuman käynnistymistä (käytännössä viimeistään tapahtumaa edeltävänä torstaina) kirjallisesti pyydettynä. Sen sijaan tilauksen osittainen peruuttaminen useamman kohteen sisältävän tilauksen sisältä ei ole mahdollista: esimerkiksi ostaessasi lipun ja majoituksen, voit peruuttaa koko tilauksen, mutta et pelkkää lippua tai majoitusta.

Halutessasi peruuttaa tekemäsi tilauksen, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen liput@tracon.fi. Kerro viestissä tiedot peruutettavasta tilauksesta, eli tilausnumero, tilauksen tekijä sekä sähköpostiosoite, mistä tilaus on tehty. Peruutettujen tilausten maksu palautetaan sille tilille, josta tilaus oli maksettu. Majoituspaikkaa peruessa tulee mainita kaikkien majoittujien nimet.

Ongelmatapauksissa

Ongelmatapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen liput@tracon.fi. Mainitse viestissä ainakin nimesi, yhteystietosi, sähköpostiosoite jolla tilaus on tehty tai yritetty tehdä, sekä ongelman laatu. Kunnollisten yhteystietojen puute hidastaa ongelmien selvittelyä.

Edelleenmyynti

Vastaamme ainoastaan virallisen lippukauppamme kautta hankituista lipuista ja majoituspaikoista. Emme ole vastuussa mahdollisista eteenpäinmyyntitapauksista yksityishenkilöiden tai kolmannen osapuolen (esimerkiksi huuto.net) kautta solmituista kaupoista. Näihin liittyvissä ongelmatapauksissa kehotamme kääntymään joko kauppapaikkana toimineen tahon, tai tarvittaessa poliisin, puoleen. Ilmoitathan majoituspaikkoja eteenpäin myydessäsi uusien majoittujien nimet ja yhteystiedot osoitteeseen liput@tracon.fi. Mainitse viestissä myös alkuperäisten majoittujien sekä tilauksen tehneen henkilön nimet.

Henkilötietojen käsittely

Tracon ry huolehtii asianmukaisesti asiakastietojen käsittelystä ja säilyttämisestä. Palveluntarjoajan keräämistä ja tallentamista asiakastiedoista voi tarvittaessa lukea lisää rekisteriselosteesta.